BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

MAXX (im)

FII SCHIMBAREA PE CARE VREI SA O VEZI IN LUME.

vineri, 26 februarie 2010

Ce faci Hi5?

Cu totii stiti cu ce se mananca hi5. Probabil este cea mai populara retea din Romania.

Hi5-ul a devenit un fel de boala in randul adolescentilor. Acum se fac poze doar pentru a fi puse pe "bate cinci" nu pentru a-ti aminti de un moment/ de o traire/ de un prieten. In general pozele se fac doar pentru a primi comentarii. Fiecare incearca sa se puna in ipostaze cat mai sexy, cat mai ispititoare dar acestea sunt false. Pentru a primi comentarii trebuie sa dai multe la randul tau.

Desi poza este jalnica se primesc "aprecieri" de genul "Foarte mumoasa esti :*:*poup la tine". De ce nu scrii realitatea, de ce trebuie sa fii subiectiv si nu obiectiv?...simplu, pentru a primi la randul tau comentarii false. Nu imi dau seama ce castigi daca primesti sute de asa ceva, poate popularitate...dar in randul carora?
Multa lume e innebunita dupa comentarii, curand vom vedea la coltul strazii indivizi cersind dupa acestea. Unii
vor face greva daca nu vor primi zile la rand. 

Hi5-ul poate omori, va vine sa credeti?
<<"Un adolescent de 16 ani din comuna Poiana Lacului a vrut să-şi pună capăt zilelor pentru că prietenii au râs de pozele lui de pe hi5. I-au spus că e prea slab. Specialiştii spun că, în adolescenţă, tinerii nu au o identitate clară, ci sunt în căutare de modele. În această perioadă ei au nevoie de sprijin emoţional din partea părinţilor.
Pot fi glumele răutăcioase ale prietenilor un motiv serios de a-ţi pune şteangul de gât? Pentru Laurenţiu Andrei, un adolescent de 16 ani din comuna Poiana Lacului din judeţul Argeş, a fost.">>

0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu